O nama

foto-(13)

Energy-pro d.o.o. je osnovano 2009. godine u Novom Sadu i od tada smo stekli veliko iskustvo izvođenja radova u oblasti građevinarstva, mašinskih i elektro radova,  kao i pozitivnu reputaciju svojom profesionalnošću, poštovanjem rokova i vrhunskim kvalitetom izvršenih radova na velikom broju različitih projekata. Najzapaženije rezultate ostvarili smo na rekonstrukcijama vrelovodnih mreža – instalacija predizolovanih i fleksibilnih cevi kao i toplotnih podstanica, automatizacije vrelovodnih sistema, izgradnje mreže vodovoda i kanalizacije. Preduzeće trenutno zapošljava preko 30 radnika sa različitim profilima i stepenom obrazovanja i raspolaže sopstvenom mehanizacijom i voznim parkom.

Uspostavljeni su partnerski odnosi i saradnja sa kompanijama kao što su:

Visok nivo kvaliteta naših usluga postignut je zahvaljujući pažljivom odabiru inostranih partnerskih kompanija kao i visokom stepenu ulaganja u kadrove i opremljenost.

EnergyPro je generalni zastupnik za Logstor vrelovodne predizolovane cevi i Brugg vrelovodne fleksibilne cevi za Vojvodinu:

  • Logstor je globalna energetska kompanija sa sedištem u Danskoj koja se fokusira na pružanje što bolje energetske efikasnosti svojim klijentima.  Pored mnogih proizvoda u različitim granama energetike, glavni adut kompanjije Logstor su proizvodi u oblasti vrelovodnih cevi i elemenata što pokazuju milioni zadovoljnih korisnika kao i podatak o preko 170.000km proizvedenih i ugrađenih vrelovodnih cevi.
  • Brugg je švajcarska kompanija koja se bavi proizvodnjom energetskih, telekomunikacionih i specijalnih kablova, kao i fleksibilnih cevi za vrelovode po kojima su posebno poznati. Broj od preko 1900 zaposlenih u proizvodnji, kao i prisustvo na svim kontinentima podatak su koji govori o kvalitetu kompanije.

Vremenom se ukazala potreba za proširenjem delatnosti i to na polje elektrotehnike, preciznije automatizacije, merenja i regulacije, sisteme tehničke zaštite i dr. U cilju daljeg unapređenja poslovanja u najskorije vreme će se započeti sa izgradnjom dodatnog objekta – elektro radionice sa pratećom kancelarijom ukupne površine 80m2 opremljenom sa najsavremenijom opremom za ispitivanje i servisiranje opreme.

U mogućnosti smo da ponudimo realizaciju svake faze projekata različite vrste: izradu projektne dokumentacije, pripremu gradilišta, izvođenje radova i puštanje sistema u rad.